Camera marsarier cadou la comenzi de minimum 400 de lei si camera DVR la comenzi de minimum 1500!

Montaj navigatie PX5 4GB RAM 64 GB ROM, RDS, DSP, 4G pentru Porsche Cayenne 2014

Montaj navigatie PX5 4GB RAM 64 GB ROM, RDS, DSP, 4G pentru Porsche Cayenne 2014

Ce înseamnă un montaj de navigație auto pentru un Porsche Cayenne 2014?

  În primul rând, atenția necesară trebuie să fie ridicată la cel mai înalt nivel, deoarece orice greșeală ar putea duce la pagube asupra bordului mașinii, motiv pentru care, indiferent de mașina pe care doriți să instalați o navigație, montajul trebuie realizat de către personal calificat, cu experiență în domeniul auto.
  
 Clientul a apelat la serviciile noastre, datorită experienței dobândite în decursul timpului și datorită gradului de profesionalism oferit de întreaga echipă Navi-It.
Realizarea unui montaj de navigație, pe orice model de mașină, reprezintă un adevărat obiectiv relativ dificil de realizat, însă, echipa Navi-It, o să fie mereu alături de clienți, iar montajele se pot realiza atât la sediul nostru din orașul Năsăud, cât și la diferitele service-uri partenere din întreaga tară.

Ce update a adus navigația noastră PX5 față de navigația originală de pe mașină?
În primul rând, performanțele aduse de către navigația Navi-IT sunt net superioare față de cele de pe navigația originală. Navigația Navi-It are o putere de 4GB RAM ce conferă o viteză de mișcare superioară atât în meniul ei cât și pe aplicațiile rulate și 64 GB ROM pentru o cantitate imensă în privința capacității de stocare.

În al doilea rând, navigația Navi-IT, rulează pe sistemul de operare Android 10, ceea ce îi conferă capacitatea de utilizare asemănătoare cu cea a unui telefon de ultimă generație.
Aveți posibilitatea de utilizare a Magazin Play pentru a descărca orice aplicație atât de navigare cât și pentru alte întrebuințări.

Navigația vă oferă posibilitatea de rulare pe Youtube la claritate maximă și sistem de sonorizare superior iar vizionarea clipurilor video sau a filmelor pe display-ul uriaș în cazul în care aveți de așteptat în mașină, o să devina în câteva secunde dintr-un chin într-o adevărată plăcere.

Deasemenea, orice navigație cu Android, vă oferă posibilitatea de descărcare a filmulețelor sau desenelor animate pentru copii dumneavoastră sau posibilitatea de descărcare a jocurilor de pe Magazin Play, însă, utilizarea acestora în timpul condusului este una interzisă, așadar, rugămintea echipei Navi-IT, este aceea de a utiliza navigația pentru orice altceva în afară de navigare sau muzică, doar în momentul în care mașina staționează.

Vă mulțumim pentru încrederea oferită și pentru achiziționarea unei navigații auto de pe www.navi-it.ro, pentru orice model de mașină și la cele mai bune prețuri posibile.
 
Cu drag, echipa Navi-it
               ,principalul vânzător de navigații auto prin E-commerce
               ,partener Emag și Cel.ro

               

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!